KÜTÜPHANEMİZE UZAKTAN ERİŞİM

Değerli Kullanıcılarımız,

Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi olarak, Covid-19 salgını sebebiyle hizmetlerimize online ve uzaktan devam ediyor, güncel bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan sizlerle paylaşıyoruz. Ayrıca web sayfamızı sürekli güncelliyor, ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz.

Web sayfamızdan;

- Covid-19 Pandemisi ile ilgili erişime açılan veritabanlarına,
- Veritabanlarımızın sunduğu online eğitimlere ve
- Erişime açılan deneme veritabanlarının erişim linklerine ulaşabilirsiniz.

Ayrıca web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek güncel paylaşımlarımıza ulaşabilirsiniz.

Trakya Üniversitesi Kütüphanesi Sosyal Medya Hesapları
Facebook: https://www.facebook.com/kutuphane.trakya/
Instagram: https://www.instagram.com/kutuphanetrakya/
Twitter: https://twitter.com/kutuphanetrakya

Sağlıklı günler dileriz…

Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Bu içerik 13 Nisan 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 5794 kez okundu.

TÜSİAD GENÇLİK EKİBİNDE BİR TRAKYA ÜNİVERSİTELİ: ELİF FEYZA NUR USTA

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde mezun olan Edirne Trakya Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği - Edirne Trakya Üniversitesi Pharmaceutical Students Association (ETUPSA) Başkanı Elif Feyza Nur Usta, TÜSİAD Gençlik Ekibi’nde Trakya Üniversitesini ve Edirne’yi başarıyla temsil ediyor. Mart ayında Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde İstanbul’da d&uum..

KOSOVA PRİZREN BELEDİYE BAŞKANI MYTAHER HASKUKA’DAN, TRAKYA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Trakya Üniversitesi’nin yakın ilişkilerinin bulunduğu Kosova'da, Osmanlı izlerinin en yoğun görüldüğü şehirlerden biri olan Prizren kentinin Belediye Başkanı Mytaher Haskuka, yurt dışı temasları kapsamında geldiği Edirne’de, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’a yeni görevinde başarılar dileye..

ROMAN DERNEKLERİ YÖNETİCİLERDEN REKTÖR ERHAN TABAKOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Trakya Roman ve Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TROYDEM) ve Edirne Hurda Toplayıcıları Yardımlaşma Derneği yöneticileri, ikinci kez Trakya Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. TROYDEM Başkanı Erkan Makas ve Başkan Yardımcısı Mutlu Çekiç ile Edirne Hurda Toplayıcıları Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Merdin’in yer aldığı ziyarette dernek y..

REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, DİRİLİŞ POSTASI YOUTUBE KANALINDA TRAKYA ÜNİVERSİTESİNİ ANLATTI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Diriliş Postası Haber Müdürü Muhammed Şimşek’in sunduğu “Yarının Manşeti” isimli programa konuk oldu. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun Trakya Üniversitesinin uzaktan eğitime geçiş süreci, salgınla mücadeledeki çalışmaları ve Balkanlar vizyonuna dair birçok konuya değindiği programı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.