KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ SİGORTACILIK SEKTÖRÜ VE İŞADAMLARI İLE BULUŞTU

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa düzenlemiş oldukları “Sigorta Acenteleri Sektör Sorunları ve Çözümleri Değerlendirme Toplantısı ve Ödül Töreni” 19 Aralık 2017 tarihinde Keşan’da gerçekleştirildi.

Sigorta Acenteleri Sektör Sorunları ve Çözümleri Değerlendirme Toplantısı ve Ödül Töreni’ne Üniversitemiz Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Adil Oğuzhan, Yüksekokul öğretim elemanları ve Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri katılım sağladı.

Toplantıda, sigortacılık sektörünün sorunları ve sorunların çözümleri sektöre yeni katılacak öğrencilerin bakış açısı ile de ele alınarak değerlendirildi. Etkinlik ödül töreni ile son buldu.
Bu içerik 22.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 741 kez okundu.