İŞKODRALI MİSAFİRLERİMİZDEN TRAKYA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Balkan Ülkeleri’ndeki üniversiteler ile ikili ilişkilerini geliştirmeye devam ediyor. Trakya Üniversitesi ve İşkodra Yunus Emre Enstitüsü iş birliğiyle Edirne’ye gelen İşkodra Luigj Gurakuqi Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü öğrenci ve öğretim üyelerinden oluşan 55 kişilik grup Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Arnavut öğrencilere Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Soner Hunkan’ın hazırlamış olduğu ve Doç. Dr. Erol Akcan ile Dr. Öğr. Üyesi Süheyla Yenidünya tarafından sunulan geçmişten günümüze Arnavutluk-Türkiye ilişkilerini içiren iki günlük seminer programı verildi.

Arnavut öğrencilerle birlikte Trakya Üniversitesi’ne gelen İşkodra Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Zafer Kıyıcı, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret ederek Arnavut öğrencileri Trakya Üniversitesi’nde misafir ettiği için kendisine teşekkür etti.

Haber: Engin Arda
Editör: Sertan Atasoy
Bu içerik 12 Temmuz 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 223 kez okundu.

YENİ ÖĞR. GÖR. BEGONA RODRIGUEZ’İN TEMİZ ÇEVRE ÇALIŞMALARI YANKI BULMAYA DEVAM EDİYOR

Yaklaşık 4 yıl önce Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Öğr. Gör. Begona Rodriguez tarafından öğrencileri ile başlatılan nehirleri, denizleri ve toprağı öldüren yıkıcı plastik sorununa dikkat çekmek için Tunca ve Meriç nehirleri kenarında gerçekleştirilen temizlik etkinlikleri, ulusal çapta yankı uyandırarak Turmepa Temiz Deniz Dergisi’nde yer buldu. Edirne’de gerç..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN TOPLUM YARARINA BİR PROJE DAHA

Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TÜSEM), başlattığı eğitim seferberliği ile her yaştan ve eğitim seviyesinden insana iş umudu olmak için projelerine devam ediyor. Hedef kitle olarak, üniversite öğrencileri, kamu ve özel kurum çalışanları, üniversite eğitimi alamayan ancak donanım sahibi olmayı planlayan gençler, ev hanımları ve nitelikli bir iş yaşamı için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inan..