İŞKODRALI MİSAFİRLERİMİZDEN TRAKYA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Balkan Ülkeleri’ndeki üniversiteler ile ikili ilişkilerini geliştirmeye devam ediyor. Trakya Üniversitesi ve İşkodra Yunus Emre Enstitüsü iş birliğiyle Edirne’ye gelen İşkodra Luigj Gurakuqi Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü öğrenci ve öğretim üyelerinden oluşan 55 kişilik grup Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Arnavut öğrencilere Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Soner Hunkan’ın hazırlamış olduğu ve Doç. Dr. Erol Akcan ile Dr. Öğr. Üyesi Süheyla Yenidünya tarafından sunulan geçmişten günümüze Arnavutluk-Türkiye ilişkilerini içiren iki günlük seminer programı verildi.

Arnavut öğrencilerle birlikte Trakya Üniversitesi’ne gelen İşkodra Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Zafer Kıyıcı, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret ederek Arnavut öğrencileri Trakya Üniversitesi’nde misafir ettiği için kendisine teşekkür etti.

Haber: Engin Arda
Editör: Sertan Atasoy
Bu içerik 12 Temmuz 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 351 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ve ULUSLARARASI BALKAN ÜNİVERSİTESİ’NİN 2+2 ORTAK LİSANS PROGRAMI MİMARLIK BÖLÜMÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Türkiye’nin Balkanlara en çok hizmet veren eğitim kurumu Trakya Üniversitesi, bölge üniversiteleri ile olan iş birliğini ortak lisans programları ile daha da güçlendirerek, öğrencilere iki ayrı ülkede, uluslararası standartlarda bir eğitim olanağı sağlıyor. Kuzey Makedonya’daki Uluslararası Balkan Üniversitesi ile “Uluslararası Ortak Lisans Programı” (UOLP) çerçevesinde açılan Mimar..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SADİ UZUNOĞLU’NDAN, COVID-19 SONRASI EKONOMİ DEĞERLENDİRMESİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sağlığımızı etkilediği gibi aynı zamanda ülke ekonomilerine de ağır darbeler vurdu. Üretim ve ticaretin durma noktasına geldiği dünyamızda normalleşme süreçleriyle birlikte ekonomideki tehlike ve fırsatları, Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu değerlendi..