İNTERPLAST PLASTİK DOĞRAMA AKSESUAR’DAN TRAKYA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nin önemli kuruluşlarından olan İnterplast Plastik Doğrama Aksesuar San. Tic. Ltd. Şti. Firma Sahibi Hakan Ündeş ve Firma Yetkilisi Bayram Gönül, Üniversite-Sanayi iş birliğine verdiği desteklerden ötürü Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. İş birliklerine yönelik görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Temsilcisi ve Trakya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık ve Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz da bulundu.

Teknik, teknolojik ve insan gücü noktasında Trakya Üniversitesinden çok değerli katkılar aldıklarını ifade eden İnterplast Plastik Doğrama Aksesuar Firma Sahibi Hakan Ündeş “TeknoPark’ta açtığımız firma ile Trakya Üniversitesi ile çok yakın iş birliği geliştirdik. Aynı zamanda Dr. Öğr. Üyesi Kenan Karaçavuş Hocamız bize akademik danışmanlıkta bulunuyor. Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Hocamız KOSGEB projesinde bize yardımcı oluyor. Tüm bunların yanı sıra Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun vermiş olduğu destek, Edirne OSB ziyaretleri ile sorunların çözümüne yönelik yaklaşımı bölgenin ekonomik gelişimine dair adımlar için bizi daha da cesaretlendiriyor.” diyerek desteklerinden ötürü başta Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu olmak üzere tüm Trakya Üniversitesi ailesine teşekkür etti.

Trakya Üniversitesinin başta TÜTAGEM olmak üzere tüm teknolojik altyapısı ve alanında uzman akademik kadrosu ile sanayicilerden gelecek talepleri karşılamaya hazır olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üniversite sanayi iş birliğinde Edirne’nin örnek il olması için projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurguladı.


Haber: Fırat Güngör
Editör: Sertan Atasoy
Fotoğraflar: Umut Kozakoğlu
Bu içerik 03.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1113 kez okundu.