İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ’NDEN YENİ BİR ETKİNLİK SERİSİ

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından başlatılan “Sosyal Politika Üzerine Söyleşiler” etkinlik serisinin ilki düzenlendi. Çevrim içi söyleşi serisinin ilk etkinliğine konuşmacı olarak Slovenya Biotehniški Center Naklo Müdürü Dr. Franc Vidic katıldı.

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, dekanlığın ve öğretim üyelerinin katkılarıyla yeni bir etkinlik serisi başlattı. Slovenya’da bulunan Naklo Biyoteknik Merkezi iş birliği ile düzenlenen etkinlik dizisinin ilk konuğu Biotehniški Center Naklo Müdürü Dr. Franc Vidic oldu. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nün öncülüğünde düzenlenen etkinliğin moderatörlüğünü ise Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler üstlendi. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yeliz Yeşil de söyleşide moderatör yardımcısı ve etkinlik koordinatörü olarak yer aldı.

Akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Avrupa ülkeleri ve Türkiye’de sosyal politikalar ile bu alandaki araştırma ve uygulamalar konuşuldu. Etkinlikte ayrıca, Slovenya ve Türkiye arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel ilişkiler ile iş birliğini geliştirecek adımlar değerlendirildi.

Bu içerik 27 Temmuz 2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 469 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NİN YENİ DERGİSİ “KAPU/TRAKYA MİMARLIK VE TASARIM DERGİSİ” YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

Dergicilikte marka olma hedefiyle çalışmalarına devam eden, akademik yayıncılıkta kalitenin çıtasını her geçen gün yukarıya taşıyan Trakya Üniversitesi’nde yeni bir bilimsel dergi daha yayınlanmaya hazırlanıyor. Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi bünyesinde çıkarılacak “KAPU/Trakya Mimarlık ve Tasarım Dergisi” uluslararası hakemli dergi olarak 2021 yılı içerisinde yayın hayatına başlayacak..

YENİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YENİ ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞTI

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, bu yıl eğitim öğretim hayatına başlayan öğrencileri için çevrim içi olarak uyum programı düzenledi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Dekan Prof. Dr. Sedat Üstündağ ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldı..