İDARE MAHKEMESİ ÜYESİ HAKİM MELTEM DAĞAŞAN ÜNİVERSİTEMİZDE DERSE KONUK OLDU

Edirne İdare Mahkemesi Üyesi Hakim Meltem Dağaşan, 21 Mart 2018 tarihinde Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümü öğrencilerinin Antropoloji dersine konuk oldu. Arkeolog ve Sanat Tarihçi Altay Bayatlı’nın daveti üzerine öğrencilerle bir araya gelen Hakim Dağaşan, öğrencilere daha önce Edirne Sinagogunda açmış olduğu “Geleneksel Kıyafetli Dünya Bebekleri” sergisinden bazı örnekler sunarak öğretmen adaylarının antropolojiyi ve kültürlerin insanlar ve kıyafetler üzerindeki etkisini anlamalarına yardımcı oldu. Geleneksel kıyafetli bebek koleksiyonu oluşturmaya nasıl başladığını da anlatan Dağaşan, koleksiyonun her geçen gün nasıl büyüdüğünü de sözlerine ekledi.

Bu içerik 22.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1630 kez okundu.