HAYATİ KAYA'YA BAŞSAĞLIĞI

Trakya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda görevli Sağlık Teknisyeni Hayati Kaya'nın annesi Şahsenem Kaya vefat etmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not: Merhumenin cenazesi Kırşehir'de defnedilecektir.

Bu içerik 23 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 567 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Milli Mücadele: Bir Liderin Doğuşu Konferansı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeş..

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya &Uum..