GASTRONOMİDE GELECEK: COVİD SONRASI HAYATA DÖNÜŞ

Bu içerik 07 Mayıs 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 462 kez okundu.

YENİ EDİRNE GÜLÜ YUVASINA DÖNÜYOR

Trakya Üniversitesi’nin gayretleri sonucu bilimsel metotla yeniden yetiştirilemeye başlanan Edirne Gülü, Trakya Üniversitesi tarafından doğduğu ve yayıldığı topraklara yeniden bir değer olarak kazandırılıyor… Edirne’nin kültür mirasçısı Trakya Üniversitesi, bir kültürel değeri daha gün yüzüne çıkarıyor. Edirne Gülünün ve sanayi gülü yetiştiriciliğinin yeniden ..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI ÖĞR. GÖR. BURAK İŞÇİMEN, OKUL SEKRETERLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Öğr. Gör Burak İşçimen, enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. COVID-19 pandemisi nedeniyle alınan önlemler kapsamında üç ayrı buluşma şeklinde gerçekleştirilmesi planlanan toplantıların ikincisi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ev sahipliğ..