ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ FARKINDALIK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Birimi tarafından birim temsilcilerine 09 Ocak 2018 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda ‘Engelsiz Üniversite Birimi ve Engel Durumu Olan Öğrenciler’ ile ilgili olarak farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

Engelsiz Üniversite Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, Engelsiz Üniversite Komisyonu üyeleri ve temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen eğitimde Engelsiz Üniversite Birimi ve engel durumu olan öğrencilerle iletişim ile ilgili bilgilendirme yapılarak temsilcilerden gelen öneriler dinlendi.

Herkes için erişilebilir bir Üniversite olma yolunda hizmet veren Engelsiz Üniversite Birimi temel aldığı stratejik yaklaşımla yardım temelli değil hak temelli farkındalık çalışmalarına devam etmektedir.

Bu içerik 10.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1594 kez okundu.