ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ FARKINDALIK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Birimi tarafından birim temsilcilerine 09 Ocak 2018 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda ‘Engelsiz Üniversite Birimi ve Engel Durumu Olan Öğrenciler’ ile ilgili olarak farkındalık eğitimi gerçekleştirildi.

Engelsiz Üniversite Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, Engelsiz Üniversite Komisyonu üyeleri ve temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen eğitimde Engelsiz Üniversite Birimi ve engel durumu olan öğrencilerle iletişim ile ilgili bilgilendirme yapılarak temsilcilerden gelen öneriler dinlendi.

Herkes için erişilebilir bir Üniversite olma yolunda hizmet veren Engelsiz Üniversite Birimi temel aldığı stratejik yaklaşımla yardım temelli değil hak temelli farkındalık çalışmalarına devam etmektedir.

Bu içerik 10 Ocak 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 915 kez okundu.

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..