ENEZ ÖĞRENCİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ GÜNLÜK TURLARI

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’ne hafta sonları günübirlik turlar düzenlenecektir. İlk tur 30 Temmuz 2017 Pazar günü yapılacaktır. Araç Ayşekadın Yerleşkesi’nden sabah saat 07.30’da kalkacak, akşam 19.00’da Enez’den hareket edecektir. Günlük tur ücreti 35 TL olup bu fiyata yol ve öğle yemeği dâhildir. Bu turdan faydalanmak isteyen personel ve öğrencilerimizin en geç 28 Temmuz Cuma saat 16.00’ya kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Günlük Turları

Tarih: 30 Temmuz 2017 Pazar

Son Başvuru Tarihi: 28 Temmuz 2017 Cuma    Saat: 16.00

Müracaat: Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

İlgili Kişi: Eyüp Aslan

Edirne’den Kalkış Saati ve Yeri: 07.30 Ayşekadın Yerleşkesi

Enez’den Kalkış Saati ve Yeri:   19.00 Enez Öğrenci Eğitim ve Dinlenme Tesisleri

Fiyat: 35 TL

Bu içerik 26 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2249 kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZDE “YENİ DÜNYA, YENİ TÜRKİYE VE MEDENİYETLER İTTİFAKI” KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu Başkanlığı, Edirne Valiliği, Trakya Üniversitesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Derneği ve Merkezi (MEDAR) iş birliğinde düzenlenen “Yeni Dünya, Yeni Türkiye ve Medeniyetler İttifakı” Konferansı, Üniversitemiz ev sahipliğinde 20 Şubat 2018 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa, Medeniyetler İttifakı Türkiye Ulusal ..

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..