ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) YENİ ARAYÜZE GEÇİŞ İŞLEMLERİ

21 Haziran 2019 Cuma günü saat 20:00 itibari ile Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) “YENİ Arayüze Geçiş Çalışmaları” başlatılacaktır. Sisteme 24 Haziran 2019 Pazartesi günü mesai başlangıcına kadar erişim sağlanamayacaktır. Sistem YENİ Arayüz ile erişime açılacak olup kullanıcılar tarafından yapılması gereken işlemlere ait açıklamalar aşağıda sunulmuştur.

• Her kullanıcı tarafından EBYS’ye erişimde kullanılan tarayıcıda, Önbellek Temizliğinin yapılması gerekmektedir. İşlem ile ilgili ayrıntılar için tıklayınız…
• E-İmza kullanılan bilgisayarlarda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır aşamasından  Resimisimli programın önce kaldırılması daha sonra E-İmza işlemi sırasında gelen uyarı mesajları doğrultusunda yeniden kurulması gerekmektedir.

• Her ihtimale karşılık EBYS’de Şablon oluşturan kullanıcıların, gerek Evrak Oluşturma gerek ise Evrak Sevk Etme Şablon Bilgilerini, ESKİ Arayüze erişim sağlanamayacağından en geç 21 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar kendi bilgisayarlarında Word formatında yedeklemeleri önerilmektedir.

• YENİ Arayüze ait Kullanım Kılavuzu için tıklayınız…

Bu içerik 21.06.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 6138 kez okundu.