“EĞİTİM ÖĞRETİM ORTAMININ GÜVENLE SÜRDÜRÜLMESİ” ACİL PROJE ÇAĞRISI

14.09.2021 tarihli TÜBAP Komisyon toplantısında “Eğitim Öğretim Ortamının Güvenle Sürdürülmesi”ne yönelik projeleri desteklemek amacıyla acil proje çağrısına çıkılması kararlaştırılmıştır. Proje, bütçe açısından Öncelikli Alan Projeleri kapsamında değerlendirecektir. Başvuru hakkı, başvuru sayısı gibi her hangi bir başvuru koşulu aranmayacaktır. Proje başvuruları TÜBAP sistemine yüklendikten sonra proje yürütücüsünden projelerini online ortamda TÜBAP komisyonuna sunması istenecektir. Her bir proje TÜBAP Komisyonu tarafından diğer projelerden bağımsız olarak hızla değerlendirmeye alınıp sonuçlandırılacaktır. Yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında proje başvuruları sonlandırılacaktır. Proje başvuru sonlandırma tarihi bir hafta öncesinden duyurulacaktır.
Bu içerik 22 Eylül 2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2705 kez okundu.

YENİ REKTÖR TABAKOĞLU İLE YAŞADIĞI DİYALOG HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne birincilikle yerleşen Gamze Sabaz, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu ve bu hayalinin gerçekleşmesine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun vesile olduğunu belirtti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gamze Sabaz, yıllar önce kurduğu hayaline kavuştu. Çocukluğundan itibaren doktor olma hayali kuran Gamze Sabaz, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne d..

YENİ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından ülkemizin farklı üniversitelerinde öğrenim gören fen bilimleri öğretmen adaylarına yönelik düzenlenen bilimsel etkinlik eğitimleri sona erdi. TÜBİTAK desteğiyle gerçekleştirilen eğitimlere, Türkiye’de 17 farklı üniversiteden 32 öğretmen adayı katıldı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğ..