EDİRNE SULTAN 1.MURAT DEVLET HASTANESİ GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIM EVİ 2019-2020 KREŞ BAŞVURU DUYURUSU

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Gündüz Çocuk Bakım Evi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı başvuru kayıtları 02 Mayıs 2019 Perşembe günü başlayıp, 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.30.09.2019 tarihi itibariyle 36 ayını doldurmuş çocuklarımız için yapılan başvurular kabul edilecektir.

Not: Başvuru formu yazı ekindedir.

Bu içerik 09 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 853 kez okundu.

2019-2020-BAŞVURU FORMU-1.docx
(16.97 KB)

Dosyayı İndir

YENİ ÖĞR. GÖR. BEGONA RODRIGUEZ’İN TEMİZ ÇEVRE ÇALIŞMALARI YANKI BULMAYA DEVAM EDİYOR