EDİRNE SÜLOĞLU KAYMAKAM VEKİLİ MUHAMMED ENES AKIN, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Son olarak Trabzon Köprübaşı Kaymakam Vekili iken, Mayıs 2018’de, Edirne Süloğlu’na Kaymakam Vekili olarak atanan ve 28 Mayıs 2018’de görevine başlayan Muhammed Enes Akın, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Trakya Üniversitesi ve hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi alan Süloğlu Kaymakam Vekili Muhammed Enes Akın, Trakya Üniversitesi’nin bölgenin en güçlü eğitim kurumu olarak büyük bir öneme sahip olduğunu ve Trakya Üniversitesi ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti. Misafirperverliklerinden dolayı Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür eden Süloğlu Kaymakam Vekili Muhammed Enes Akın, iki kurum arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da Süloğlu Kaymakam Vekili olarak atanan Muhammed Enes Akın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.

Bu içerik 07 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 345 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BİR LİDERİN DOĞUŞU KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Milli Mücadele: Bir Liderin Doğuşu Konferansı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeş..

DR. ÖĞRETİM ÜYESİ SEDA TAŞ’TAN İKİ YENİ KİTAP

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş’ın editörlüğünü yaptığı mütercim tercümanlık öğrencilerinin başucu kitaplarından olacak “Çeviribilimde Araştırmalar” ve “Çeviri Üzerine Gözlemler” adlı kitaplar Hiperlink Yayıncılık tarafından yayınlandı.Dr. Öğr. Üyesi Seda Taş, Trakya &Uum..