EDİRNE SÜLOĞLU KAYMAKAM VEKİLİ MUHAMMED ENES AKIN, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Son olarak Trabzon Köprübaşı Kaymakam Vekili iken, Mayıs 2018’de, Edirne Süloğlu’na Kaymakam Vekili olarak atanan ve 28 Mayıs 2018’de görevine başlayan Muhammed Enes Akın, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Trakya Üniversitesi ve hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi alan Süloğlu Kaymakam Vekili Muhammed Enes Akın, Trakya Üniversitesi’nin bölgenin en güçlü eğitim kurumu olarak büyük bir öneme sahip olduğunu ve Trakya Üniversitesi ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti. Misafirperverliklerinden dolayı Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür eden Süloğlu Kaymakam Vekili Muhammed Enes Akın, iki kurum arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da Süloğlu Kaymakam Vekili olarak atanan Muhammed Enes Akın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.

Bu içerik 07.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1064 kez okundu.