EDİRNE KIRMIZISI LOGOSUNU ARIYOR

Edirne Kırmızısını kent belleğine kazandırmak için yoğun bir çaba harcayan Trakya Üniversitesi, “Edirne Kırmızısı Stratejik Planı” dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Edirne Kırmızısına kurumsal bir kimlik kazandırmak için harekete geçen üniversite yönetimi, Türkiye genelini kapsayan ödüllü bir logo tasarım yarışması düzenleyerek rengi yeni logosuyla buluşturuyor.

Edirne’nin unutulmaya yüz tutmuş değerlerinden biri olan Edirne Kırmızısını kent kimliğine kazandırmak adına bilimsel, kültürel, sanatsal ve birçok alanda çalışmalar başlatan Trakya Üniversitesi, Edirne Kırmızısının yeni logosunu belirliyor. 16 Kasım – 18 Aralık 2020 tarihleri arasında Türkiye genelinde düzenlenecek yarışma sonrası Edirne Kırmızısı kurumsal logosuna kavuşacak. 30 Aralık 2020 tarihinde sonuçları açıklanacak olan yarışmaya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve Türkiye’de ikamet eden herkes başvurabilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi olarak oluşturuldukları “Edirne Kırmızısı Stratejik Planı” dahilinde projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirterek “Şimdi de Edirne Kırmızısı rengine kurumsal bir kimlik kazandırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Edirne Kırmızısını ulusal ve uluslararası alanda en iyi temsil edecek logoyu belirlemek için kolları sıvadık. Hem renkle hem de şehrimizle özdeşleşen, rengin kimliğini ön plana çıkaracak bir logo arıyoruz.” dedi.

Başvurular, 16 Kasım 2020 – 18 Aralık 2020 tarihleri arasında edirnekirmizisi@trakya.edu.tr adresine mail yoluyla gönderilebilecek. Kazanan logo tasarımı 30 Aralık 2020 tarihinde ilan edilecek.

Her yarışmacının en fazla üç eserle katılacağı yarışmanın seçici kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU / Trakya Üniversitesi Rektörü
Prof. Melihat TÜZÜN / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı
Prof. Caner KARAVİT / Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi İlter ALKAN / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi
Dr. Öğr. Üyesi Zehra ATABEY / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi
Öğr. Gör. Kıvanç ADA / Trakya Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu
Orkun AKMAN / Trakya Üniversitesi Edirne Kırmızısı Projeler Koordinatörü
Bu içerik 16 Kasım 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 3307 kez okundu.

Dosyalar

Tüm Dosyaları İndir