EDİRNE GÖRÜNÜMLERİ RESİM YARIŞMASI SERGİSİ VE ÖDÜL TÖRENİ

Edirne Görünümleri Resim Yarışması Sergisi ve Ödül Töreni; Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Sergi Salonu’nda 16 - 23 Mayıs 2019 tarihlerinde olacaktır. Açılış ise 16 Mayıs 2019’da saat 16.00’da gerçekleşecektir.

Ödüller

Birinci: Tolga Boztoprak

İkinci: Oğulcan Öz

Üçüncü: Ecem Aydın

Mansiyon: Ayşe Deniz Almadık, Sinem Korkut, Candan Yaraş

Jüri Teşvik Ödülü: Sadık Efe İşçimen

Sergileme:

Şeyma Yaşar, Aslıhan Benek, Feyza Nur Aslan, Dilara Koz, Yasemin Sağışmak, Ş. Gürkan Uzunköprü, Ceren Baykan, Volkan Çoban, Rezzan Kepsutlu, Esra Ağırtopçu, Yasin Çakır, Ezgi Yavuz, Yağız Efe Öz, Eda Kılıç, Aslıhan Elrantissi, Ceren Güncan, Cihan Atıcı, Süheyla Özge Temiz, Abdulmusa Yönyol, İrem Koçan, Tutku Çelik, Halil Başkıran, Doğan Eryener, Nihat Eşiyok, Özge Çavuş, Serhat Biltekin, Aysun Saka, Cansu Devrim Alparslan, Ayşe Panko

Bu içerik 14 Mayıs 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 212 kez okundu.

YENİ ÖĞR. GÖR. BEGONA RODRIGUEZ’İN TEMİZ ÇEVRE ÇALIŞMALARI YANKI BULMAYA DEVAM EDİYOR

Yaklaşık 4 yıl önce Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Öğr. Gör. Begona Rodriguez tarafından öğrencileri ile başlatılan nehirleri, denizleri ve toprağı öldüren yıkıcı plastik sorununa dikkat çekmek için Tunca ve Meriç nehirleri kenarında gerçekleştirilen temizlik etkinlikleri, ulusal çapta yankı uyandırarak Turmepa Temiz Deniz Dergisi’nde yer buldu. Edirne’de gerç..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN TOPLUM YARARINA BİR PROJE DAHA

Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TÜSEM), başlattığı eğitim seferberliği ile her yaştan ve eğitim seviyesinden insana iş umudu olmak için projelerine devam ediyor. Hedef kitle olarak, üniversite öğrencileri, kamu ve özel kurum çalışanları, üniversite eğitimi alamayan ancak donanım sahibi olmayı planlayan gençler, ev hanımları ve nitelikli bir iş yaşamı için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inan..