ECZACILIK FAKÜLTESİ İDARİ PERSONELİ İLKER ÜZTÜRK’ÜN VEFATI

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi İdari Personeli İlker ÜZTÜRK vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not: 27 Haziran 2019 Perşembe günü saat 11.00'da Eczacılık Fakültesi önünde tören düzenlenecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12.30'da Eczacılık Fakültesi önünden araç kaldırılacaktır. Merhumun cenazesi Doyran Köyü Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Doyran Köyü Mezarlığında defnedilecektir.

Bu içerik 26 Haziran 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1161 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN KAMU-SANAYİ-ÜNİVERSİTE (KÜSİ) İŞ BİRLİĞİNE ÖNEMLİ DESTEK

Trakya Üniversitesi, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ile Uzunköprü Ticaret Borsası arasında bilgi alışverişini güçlendirmek, Kamu-Sanayi-Üniversite (KÜSİ) iş birliğini geliştirmek ve sürdürülebilir bir diyalog sistematiği oluşturmak, üniversitede üretilen bilgiyi ticarileştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak, üretim ve hizmet sektörlerinde inovasyon ve AR-GE faaliyetlerini desteklemek amac..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİR İLK: “BALKAN-TÜRK TEMEL DRONE EĞİTİMİ”

Uluslararası üniversite olma hedefi doğrultusunda yürüttüğü sistemli çalışmalar ve “Geleceğe Köprü” sloganıyla yola çıkan Trakya Üniversitesi, kapılarını Balkanlar’a açarak uluslararası bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Her geçen gün önemi artan, kuşkusuz Balkanlara can veren kurum ve yapıların başında gelen Trakya Üniversitesi, “Balkan-Türk Temel Drone Eğitimi..