BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZ, SİLİKON VADİSİ’NDE GOOGLE I/O 2018 ETKİNLİĞİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu’ndan (TUBITET) Furkan Alkan ve Büşra Yıldız, her yıl Silikon Vadisi’nde düzenlenen dünyanın en prestijli bilişim etkinliklerinden biri olan Google I/O 2018 etkinliğine katıldı. Öğrencilerimiz Google I/O etkinliğinden önce diğer tüm ülkelerdeki GDG topluluklarıyla birlikte GDG Global Summit 2018’e de katılıp üniversitemizi başarıyla temsil etti.

Bu yılki  Google I/O etkinliğinde özellikle Google’ın üzerinde durduğu yapay zeka teknolojisinden bahsedildi. Google Assistant, Google Home, Gmail, Google Fotoğraflar, Google Haberler, Google Haritalar, Flutter, TenserFlow teknolojilerindeki yeniliklerden bahsedilip çeşitli sunum ve eğitimlerle katılımcılara katkıda bulunuldu.

Silikon Vadisi’nde düzenlenen etkinliğe katılan öğrencilerimiz Furkan Alkan ve Büşra Yıldız “I/O Extended” adı altında bir etkinlik düzenleyerek, tüm topluluk üyelerine I/O 2018 etkinliğinde elde ettikleri tecrübelerini aktaracak.

Bu içerik 01.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1628 kez okundu.