BALKAN SPOR OYUNLARI SONA ERDİ

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği Üniversitelerinin katılımı ile gerçekleşen Balkan Spor Oyunları kapanış ve ödül töreni 10 Mayıs 2016 tarihinde 75. Yıl Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Balkan Müzik ve Gösteri Sanatları Topluluğu’nun gerçekleştirdiği halk oyunları gösterisi ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Ovidius Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mirela Damian, Aristotales Üniversitesi’nden Prof. Dr. George Doganis, Tetova Devlet Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fadil Mamuti, Tiran Spor Üniversitesi’nden Erlin Samimi, Tetova Devlet Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fadil Nika, İstanbul Üniversitesi’nden Asiye Taşdelen, Genel Sekreter Erengül Özdemir ile Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Yence tarafından  yüzme, basketbol, masa tenisi ve karate branşlarında yer alan sporcu ve takımlara ödülleri verildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Müsabakalar sonunda madalya ve kupa alan sporcuların sıralaması aşağıda yer almaktadır.

YÜZME

1. Aristotle University of Thessaloniki

2. Ovidius Univeristy of Constanta

3. Trakya University

KARATE

1. Trakya University

2. Tetova State University

3. Aristotle University of Thessaloniki

3. İstanbul University

MASA TENİSİ

1. Ovidius Univeristy of Constanta

2. University of Shuman

3. Aristotle University of Thessaloniki

3. İstanbul University

BASKETBOL

1. Sports University of Tirana

2. Aristotle University of Thessaloniki

3. Tetova State University

3. Trakya University

Bu içerik 10 Mayıs 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1268 kez okundu.