BALKAN SENFONİ ORKESTRASI KIŞA VEDA KONSERİ (13 Mart 2013)

Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası'nın "Kışa Veda Konseri" 13 Mart 2013 tarihi'nde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Orkestra şefliğini Prof. Aminbay SAPAYEV'in yaptığı konserde İlk olarak sahneye eğitmenliğini Okt. Özlem Duygu ÖZTÜRK'ün üstlendiği Keman öğrencileri  çıktı. A. Dvorak - Melodi'yi seslendiren küçük öğrenciler izleyicilerden büyük alkış aldı.

Daha sonra konser W.A. Mozart – Senfoni, No.25, I. Bölüm, C. Onural – Hezarfen, A.Vivaldi – Yaz, Presto, P. I. Tchaikovsky – Nocturne, Op.19, No.4, , K. Karayev – İki Dans, Y. Emre – Segâh İlahi, “Ben yürürem yane yane” , H. İsmail Dede Efendi – Yine Bir Gülnihal, M. De Falla – La Vida Breve, Espaniole Dans No.1, A. Maraquez – Danzon No.2" ile devam etti.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU REKTÖRLÜK PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 31 Temmuz-3 Ağustos 2020 tarihleri arasında kutlanan Kurban Bayramı öncesi rektörlük birimlerini gezerek akademik ve idari personelin bayramını kutladı. Rektör Erhan Tabakoğlu’na rektör yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in yanı sıra Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin de eşlik etti. T..

MÜHENDİS DR. SELÇUK YAZAR’DAN “ENDÜSTRİ 4.0 PROGRAMLAMAYA GİRİŞ” KİTABI

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarından Bilgisayar Mühendisi Dr. Selçuk Yazar’ın, nesnelerin interneti ve bluetooth cihazların çalışma prensipleri ile bunlara yönelik bazı uygulama geliştirme yöntemlerinin anlatıldığı “Endüstri 4.0 Programlamaya Giriş” kitabı Paradigma Yayınları’ndan çıktı. Kitabın, yaklaşık 50 milyar cihazın internet üzerinden bi..