BALKAN ARBORETUMU AĞAÇ DİKİM TÖRENİ

Hayat Ağacım Projesi kapsamında Balkan Arboretumu’nda 09 Mart 2016 tarihinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Yener Yörük,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Pişkin ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Dekanlar, akademisyenler, idari personel, İlimizden ilköğretim öğrencilerive öğretmenleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Rektörümüz etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmasında, Balkan Arboretumunun gelişen yüzüne dikkat çekerek projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Proje kapsamında Balkan Arboretumunda Lüleburgaz, Keşan ve Edirne Orman Fidanlık Bölge Müdürlüklerinden temin edilen 900’ e yakın adet ağaç temin edildiğini söyleyen Rektörümüz, bu ağaçlarının çoğunun dikiminin tamamlandığını söyledi. Rektörümüz Üniversitemizin çevreci Üniversite misyonuna uygun olarak  “Biz de üniversite olarak 1 Ocak itibariyle EBY sistemimiz ile her gün 403.663 sayfa kağıdı ve yaklaşık 50 tane ağacı kurtarmaktayız” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar önceden belirlenmiş yerlere ağaç dikti. Ağaç dikimi ve gerçekleştirilen çalışmalar ile bölgenin endemik bitkilerinin de olduğu bir alan oluşturulmuş ve bölgenin peyzaj düzenlemesi yapılmış oldu.
Bu içerik 09 Mart 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1844 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİ YÖKAK TARAFINDAN DÜZENLENEN WEBİNAR’A KATILDI

Trakya Üniversitesi yönetimi, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından çevrim içi  olarak düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı… Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanlığı tarafından 2021 Yılı Kurumsal Değerlendirme Programları ve Kurum İç Değerlendirme Raporuna (KİDR) ilişkin bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.  Çevrim içi düzenlenen toplantıya Tra..

YENİ KUZEY MAKEDONYA İSTANBUL BAŞKONSOLOSU AKTAN AGO’DAN ZİYARET

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin İstanbul Başkonsolosu Aktan Ago, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki dostluk ilişkileri ile Trakya Üniversitesi’nin Balkanlar’da yürüttüğü çalışmalar görüşüldü… Kuzey Makedonya Hükümetinin 13 Ağustos’ta aldığı karar ile İstanbul Başkonsolosluğ..