ALANINDA İLK OLAN “KARDİYOLOJİ KONSÜLTASYON KİTABI” YAYINLANDI

Yürütme Kurulu sekreterliğini Dr.Servet Altay’ın yaptığı Türk Kardiyoloji Derneği Genç Kardiyologlar Alt Kurulu, geçtiğimiz yıl 100 sorusu Web ortamına eklenen Kardiyoloji Konsültasyon Kitabı’nı tamamlayarak yayınladılar. 5-8 Ekimde 33. Uluslararası Türk Kardiyoloji Kongresinde dağıtıma çıkan kitapta Kardiyoloji kliniği ile ilgili zorda kalınan konulara hasta başında karar verebilmek amacıyla kardiyoloji uzmanları tarafından hazırlanan sorulara uzmanlar tarafından cevaplar verilmiş, yardımcı editör ve bölüm editörlerinin değerlendirmesiyle ulusal uzlaşı sağlayan kaynak oluşturulmuştur. Kardiyoloji Konsültasyon Kitabına ayrıca http://konsultasyon.tkd.org.tr/ adresi ve akıllı telefonlardan uygulama indirilerek de ulaşılabilir.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..