AGBIOL 2021 “III. ULUSLARARASI TARIM, BİYOLOJİ VE YAŞAM BİLİMLERİ KONFERANSI”

III. Uluslararası Tarım, Biyoloji ve Yaşam Bilimleri Konferansı çevrim içi ve Covid 19 durumuna göre sınırlı katılımlı etkinlik olarak 1-3 Eylül 2021 tarihlerinde Trakya Üniversitesi tarafından Edirne'de düzenlenecektir.

Tercih edilen konferans sunum dili İngilizce olup, Türkçe, Fransızca ve Rusça sunumlar da kabul edilecektir. Aynı dil sunumları ayrı sanal oturumlarda yapılacak. Ödeme yapan tüm katılımcılar, davetli ve diğer sunumlara canlı katılabilecek. Online katılımcılara, katılım belgesi, kongre özet ve full bildiri kitabı pdf olarak e-maille, talep edilirse kargoyla gönderilecek.

Son Bildiri Tarihi 21 Temmuz 2021.
- Erken kayıt (21 Temmuz öncesi) - 100 Euro; Geç kayıt (21 Temmuz'dan sonra) - 150 Euro; - Öğrenciler için erken kayıt 50 Euro; geç kayıt 75 Euro;
- Türk katılımcılar erken kayıt 400 TL, geç kayıt (21 Temmuz) 600 TL (Öğrenci - 200 TL, geç 300 TL).

Katılımcılar talep ettiği takdirde, tam metin bildirilerini göndermeleri halinde (yeni Akademik teşvik kapsamında geçerli) konferanstan sonra konferans bildiri kitapçığında veya uluslararası endeksli ve TR dizindeki bilimsel dergilerde yayınlanacak.

Gıda alanında seçilen 5 bildiri SCI dergide, Toprak ve Bitki besleme alanında seçilen 3 bildiri de Scopus indekste taranan dergilerde yayınlanacak.

Tarım, Biyoloji ve Yaşam Bilimleri alanlarındaki her üç bilimsel kategoride, öğrenciler arasında, en iyi sunum ve poster ödülleri verilecek.

Konferans, Doçentlik kriterlerine ve YÖK Konferans desteklerine uygun olarak düzenlenecek.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NİN YENİ DERGİSİ “KAPU/TRAKYA MİMARLIK VE TASARIM DERGİSİ” YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

Dergicilikte marka olma hedefiyle çalışmalarına devam eden, akademik yayıncılıkta kalitenin çıtasını her geçen gün yukarıya taşıyan Trakya Üniversitesi’nde yeni bir bilimsel dergi daha yayınlanmaya hazırlanıyor. Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi bünyesinde çıkarılacak “KAPU/Trakya Mimarlık ve Tasarım Dergisi” uluslararası hakemli dergi olarak 2021 yılı içerisinde yayın hayatına başlayacak..

YENİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ YENİ ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞTI

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, bu yıl eğitim öğretim hayatına başlayan öğrencileri için çevrim içi olarak uyum programı düzenledi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesinin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Dekan Prof. Dr. Sedat Üstündağ ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldı..