2nd INTERNATIONAL SUSTAINABLE COOPERATIVE MANAGEMENT AND SOCIAL ENTREPRENEURSHIP CONFERENCE

AACSB üyesi İşletme Bölümü' nün her yıl değişik bir ülke ve üniversite ile düzenlemeye başladığı Uluslararası Sürdürülebilir Kooperatif Yönetimi ve Sosyal Girişimcilik Konferansı' nın (2nd International Sustainable Cooperative Management and Social Entrepreneurship Conference) ikincisi 22 Ekim 2021 tarihinde Hindistan Banglore' da bulunan Garden City Üniversitesi ve İngiltere' de bulunan Londra Metropolitan Üniversitesi ortaklığı ile sanal olarak düzenlenecektir.

Konferans katılımı ücretsiz olup sunum yapmak isteyenler 18 Ekim 2021 tarihine kadar 300 kelime özetlerini ve 10 dk İngilizce video kayıtlarını aşağıdaki mail adresine iletmelidir.

conference@gardencity.university
m.naser1@londonmet.ac.uk
kiymetcaliyurt@trakya.edu.tr

Konferans sunumları Scopus' ta ve Web of Science' da endekslenen Springer kitap serisinde ve
International Journal of Co-operative Accounting and Management (IJCAM) dergisinin özel sayısında basılacaktır.

Konferans hakkında bilgi aşağıdaki websitesinden alınabilir.

Bu içerik 14 Ekim 2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 235 kez okundu.

YENİ REKTÖR TABAKOĞLU İLE YAŞADIĞI DİYALOG HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne birincilikle yerleşen Gamze Sabaz, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu ve bu hayalinin gerçekleşmesine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun vesile olduğunu belirtti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gamze Sabaz, yıllar önce kurduğu hayaline kavuştu. Çocukluğundan itibaren doktor olma hayali kuran Gamze Sabaz, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne d..

YENİ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından ülkemizin farklı üniversitelerinde öğrenim gören fen bilimleri öğretmen adaylarına yönelik düzenlenen bilimsel etkinlik eğitimleri sona erdi. TÜBİTAK desteğiyle gerçekleştirilen eğitimlere, Türkiye’de 17 farklı üniversiteden 32 öğretmen adayı katıldı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğ..