2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT DONDURMA İŞLEMLERİ HAKKINDA

Bu içerik 01 Nisan 2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 7623 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİ YÖKAK TARAFINDAN DÜZENLENEN WEBİNAR’A KATILDI

Trakya Üniversitesi yönetimi, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından çevrim içi  olarak düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı… Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanlığı tarafından 2021 Yılı Kurumsal Değerlendirme Programları ve Kurum İç Değerlendirme Raporuna (KİDR) ilişkin bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.  Çevrim içi düzenlenen toplantıya Tra..

YENİ KUZEY MAKEDONYA İSTANBUL BAŞKONSOLOSU AKTAN AGO’DAN ZİYARET

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin İstanbul Başkonsolosu Aktan Ago, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki dostluk ilişkileri ile Trakya Üniversitesi’nin Balkanlar’da yürüttüğü çalışmalar görüşüldü… Kuzey Makedonya Hükümetinin 13 Ağustos’ta aldığı karar ile İstanbul Başkonsolosluğ..