2018-2022 STRATEJİK PLANI 2. TOPLANTISI

2018-2022 Stratejik Planı 2. Aşama Çalışmaları Toplantısı 16 Mart 2017 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Salonu’nda geçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Dekanlar, akademik ve idari personel katıldı.

Stratejik Plan Çalışma Grubu Koordinatörü Prof. Dr. Mahmut Güler konuşmasında planın ikinci etabında birimlerin gelecek bilgilerle Üniversitemizin önümüzdeki 5 yıl içerisinde amaçlarını, hedeflerini, stratejilerini ve performanslarını belirleyeceklerini belirtti. Prof. Dr. Güler Türkiye’de kalite ve stratejinin, önümüzdeki yıllarda temel ve ortak hedef olacağını belirterek “Üniversite olarak diğer Üniversitelerden geri kalmamak için ve mevcut potansiyelimizi ortaya çıkarabilmek için bütün ön çalışmalarımızı yapmalıyız.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemizin 5 yıl sonrasını önce hayalimizde kurup sonra hep beraber inşa etmek için buradayız. Güzel bir söz vardır ‘Nereye gideceğini bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez’. Önce nereye gitmeliyimizin hedefini kurmalıyız, sonra ona erişmek için ne gerekirse ona çabalamalıyız. Bu yüzden strateji ve planlamayı çok önemsiyoruz. Kalite Strateji Merkezi kuruyoruz. Bu bizim 10, 20, 30 yılımızı şimdiden planlayan ve taşları dizen bir merkez olacak. Tek başına değil her hocamıza, çalışanımıza iş düşüyor bunda. Ama hedeflerimizi güzel koyarsak, planlı hareket edersek, güçlerimizi birleştirebilirsek hep birlikte bu işi başarıyla yerine getireceğimize inanıyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Stratejik Plan Çalışma Grubu Koordinatörü Prof. Dr. Mahmut Güler’in başkanlığında Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Özsoy, Arş. Gör. Dr. Işıl Özsoy ve Arş. Gör. Dr. Serol Karalar’dan oluşan Stratejik Plan Çalışma Grubu tarafından şimdiye kadar yapılmış çalışmalar ve bundan sonra yapılacak çalışmalar ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Sunumlarda Arş. Gör. Dr. Serol Karalar “Durum analizi”, Arş. Gör. Dr. Işıl Özsoy “Kurum kültürü anketinden elde edilen sonuçlar”, Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Özsoy “Amaçlar, hedefler ve göstergeler” ile ilgili sunumlar gerçekleştirdiler.
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 964 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..