2018-2019 YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ SONUÇLARI

Trakya Üniversitesi 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Sonuçları Açıklanmıştır.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Kabul Edilecek Öğrenci Olarak Yerleşen Asil Aday Listesi İçin Tıklayınız

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 1.Yedek Aday Listesi İçin Tıklayınız yedek adaylar arasından kayıt hakkı kazananların listesi 14 Temmuz 2018 tarihinde resmi web sayfamızdan yayımlanacaktır.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2.Yedek Aday Listesi İçin
Tıklayınız yedek adaylar arasından kayıt hakkı kazananların listesi 20 Temmuz 2018 tarihinde resmi web sayfamızdan yayımlanacaktır.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı İle Yurtdışından Kabul Edilecek  Aday Listesi İçin
 Tıklayınız

ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ

Güzel Sanatlar Fakültesi

02 Temmuz 2018 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi TÜ Karaağaç Yerleşkesi

Eğitim Fakültesi

03 Temmuz 2018 /  Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi TÜ Ayşekadın Yerleşkesi

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

04 Temmuz 2018 /  Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu TÜ Balkan Yerleşkesi

Devlet Konservatuvarı

05 Temmuz 2018 / Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı TÜ Balkan Yerleşkesi

Özel Yetenek Sınavı hakkında detaylı bilgilendirme ilgili fakülte/yüksekokul tarafından kendi resmi web sayfasından yapılacaktır.

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar  "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alabilirler.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

Asil olarak yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 09 - 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

1.Yedek olarak yerleşip kayıt hakkı kazananların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 16 - 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.

2.Yedek olarak yerleşip kayıt hakkı kazananların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 23 - 26 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.

Kayıt Evrakları ve Önemli Bilgiler İçin tıklayınız

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için tıklayınız

Bu içerik 29 Haziran 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 10313 kez okundu.

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..