2018-2019 YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABULÜ SONUÇLARI

Trakya Üniversitesi 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü Sonuçları Açıklanmıştır.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Kabul Edilecek Öğrenci Olarak Yerleşen Asil Aday Listesi İçin Tıklayınız

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 1.Yedek Aday Listesi İçin Tıklayınız yedek adaylar arasından kayıt hakkı kazananların listesi 14 Temmuz 2018 tarihinde resmi web sayfamızdan yayımlanacaktır.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yurtdışından Öğrenci Kabulü 2.Yedek Aday Listesi İçin
Tıklayınız yedek adaylar arasından kayıt hakkı kazananların listesi 20 Temmuz 2018 tarihinde resmi web sayfamızdan yayımlanacaktır.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı İle Yurtdışından Kabul Edilecek  Aday Listesi İçin
 Tıklayınız

ÖZEL YETENEK SINAV TAKVİMİ

Güzel Sanatlar Fakültesi

02 Temmuz 2018 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi TÜ Karaağaç Yerleşkesi

Eğitim Fakültesi

03 Temmuz 2018 /  Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi TÜ Ayşekadın Yerleşkesi

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

04 Temmuz 2018 /  Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu TÜ Balkan Yerleşkesi

Devlet Konservatuvarı

05 Temmuz 2018 / Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı TÜ Balkan Yerleşkesi

Özel Yetenek Sınavı hakkında detaylı bilgilendirme ilgili fakülte/yüksekokul tarafından kendi resmi web sayfasından yapılacaktır.

Kabul Mektupları, yerleşen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir, kabul mektubu ulaşmayan adaylar  "Online Başvuru" sayfasından pasaport no ile kabul mektubu çıktısı alabilirler.  Kabul Mektup çıktısını almak için tıklayınız.

Asil olarak yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 09 - 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Adayların istenilen evraklarla birlikte belirtilen tarihlerde kayıt merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

1.Yedek olarak yerleşip kayıt hakkı kazananların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 16 - 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.

2.Yedek olarak yerleşip kayıt hakkı kazananların kesin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca 23 - 26 Temmuz 2018 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.

Kayıt Evrakları ve Önemli Bilgiler İçin tıklayınız

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için tıklayınız

Bu içerik 29 Haziran 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 8452 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..