12. ULUSLARARASI SİNAN SEMPOZYUMUNUN BU YILKİ BAŞLIĞI ‘TEKNOLOJİ VE MİMARLIK’

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Sinan Sempozyumu, "Mimarlık ve Teknoloji" başlığı ile 8-9 Nisan tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek…

Mesleki ve akademik bilginin, yenilikçi temalar gözetilerek paylaşılması amacıyla 2005 yılından bu yana kesintisiz olarak sürdürülen Uluslararası Sinan Sempozyumu’nun on ikincisi, “Mimarlık ve Teknoloji” başlığı ile 8-9 Nisan 2021 tarihlerinde çevrim içi olarak düzenlenecek.

Tasarımda teknolojik bileşenlerin konumu ile tasarımcı - teknoloji ilişkisi 12. Sinan Sempozyumunda çok boyutlu olarak ele alınacak. Mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve kentsel tasarım alanlarının yanı sıra farklı disiplinlerden çeşitli konu başlıklarının Türkçe ve İngilizce hazırlanan sunumlara gündeme geleceği sempozyumda kapsamında bildiri metinleri bu yıl e-kitap formatında yayınlanacak.

Sempozyumda ayrıca mimarlık ve tasarım uygulamalarında küresel ölçekte karşılık bulan yöntem, işlem, teknik ve araştırmaların yanı sıra tüm dünyada güncelliğini koruyan ‘Covid 19 sürecinde tasarım öğrenimi’ konusu da masaya yatırılacak.

8 Nisan Perşembe günü saat 11.30’da açılışı gerçekleştirilecek ‘Mimarlık ve Teknoloji’ başlıklı 12. Uluslararası Sinan Sempozyumu tüm izleyicilere açık olup sempozyum hakkında detaylı bilgi için http://sinansymposium.trakya.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Program Oturum Linkleri

MAVİ OTURUM:

https://tr.im/1lvjy

KIRMIZI OTURUM:

https://tr.im/1tq0G

Bu içerik 06.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 514 kez okundu.

Dosyalar

2.pdf