1. VE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİN KİMLİK KARTLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi ve 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemine ait Öğrenci Kimlik Kartlarının (1. ve 2. sınıf öğrencileri) 27.09.2021-01.10.2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen birimlerde açılan stantlarda dağıtımı yapılacaktır. “Öğrenci Kimlik Kartını” alacak öğrencilerimizin kimlik fotokopileriyle birlikte belirlenen birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin;

-          Pasaport Fotokopisi

-          İkamet İzin Kartı veya Çalışma İzin Kartı Fotokopisi

-          Öğrenci Belgesi (son 1 aya ait)

-          Adres Teyit Belgesi(VKN ise yurt dışı adres- YKN ise yurt içi adres) ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde bulunan stant görevlilerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

2019- 2020 Eğitim- Öğretim Dönemi ve daha önceki dönemlere ait (3. ve 4. sınıf öğrencileri) “Öğrenci Kimlik Kartları” Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kart Dağıtım Ofisinden dağıtılmaya devam edilecektir.

Stant

Ş. R. HASAN RIZA GÜZ. SAN. MYO

Ş.R. HASAN RIZA GÜZ. SAN. MYO

İPSALA MYO

Bu içerik 24 Eylül 2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 10887 kez okundu.

YENİ REKTÖR TABAKOĞLU İLE YAŞADIĞI DİYALOG HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne birincilikle yerleşen Gamze Sabaz, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu ve bu hayalinin gerçekleşmesine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun vesile olduğunu belirtti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Gamze Sabaz, yıllar önce kurduğu hayaline kavuştu. Çocukluğundan itibaren doktor olma hayali kuran Gamze Sabaz, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne d..

YENİ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMEN ADAYLARININ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından ülkemizin farklı üniversitelerinde öğrenim gören fen bilimleri öğretmen adaylarına yönelik düzenlenen bilimsel etkinlik eğitimleri sona erdi. TÜBİTAK desteğiyle gerçekleştirilen eğitimlere, Türkiye’de 17 farklı üniversiteden 32 öğretmen adayı katıldı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğ..