ÜNİVERSİTEMİZ KALİTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Üniversitemizin her alanda yapmış olduğu kalite çalışmaları devam ediyor. Bu noktada Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Üniversitemiz tarafından yürütülmekte olan “EFQM Mükemmellik Modeli Yayılımı” ile ilgili olarak 05 Eylül 2017 tarihinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Cem Uzun, akademik ve idari personelimiz,  KalDer’den Türkiye Mükemmellik Ödülleri Sekreteri Berçin Gün ile Trakya Temsilcisi Kadir Giray katıldı.

Üniversitemizde yeni bir yönetim anlayışı benimsenmesi ile ilgili olarak yönetilen çalışmalar çerçevesinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan “Stratejik Yönetim Modeli” ile ilgili olarak genel bir değerlendirme yapılarak gelecek dönemlerde atılacak adımlar ile ilgili olarak planlamalar gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemizin her alanda mükemmelleşmesi için çalışıyoruz. Bu noktada eğitim verdiğimiz alanlarda akreditasyon sürecini devam ettirirken Üniversite yönetimi anlayışı ile ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

KalDer üyesi olan Üniversitemizde çalışmalar 2017 yılının Mart ayında başlamıştı.
Bu içerik 11 Eylül 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 565 kez okundu.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..