PRE-STEP UP PROGRAMI SİZLER İLE BULUŞMAYI BEKLİYOR!

TÜBİTAK BİGG 1512 süreçlerine dâhil olmak isteyen ancak başvuru öncesinde desteğe ihtiyaç duyan potansiyel katılımcıları hazırlamak adına tasarlanmış olup, katılımcıların program öncesinde hızlandırılmış 6 günlük eğitim almaları amaçlanmaktadır.

· Katılımcı Nitelikleri
  • İş fikri olan ve geliştirmek isteyenler
  • Daha önce TÜBİTAK 1512 veya Teknogirişim Sermaye desteği almamış olanlar
  • Son sınıf öğrencileri ve lisans mezunları (En son alınan derece üzerinden 10 yıl geçmemiş olan lisans, yüksek lisans ve doktora mezunları)
  • Herhangi bir şirket ortaklığı bulunmayanlar, projeye başvurana kadar ortaklığını sonlandıracak veya firma devrini gerçekleştirecek kişiler
Program Akışı

Başvurular için Kayıt: https://forms.gle/wiUYr46ZJt9cUoKe8
Eğitim Yeri: Edirne TİM-TEB Girişim Evi (Trakya Teknopark)
İletişim için: i.kocabiyik@girisimmerkezi.com
*Başvurular sonrası, eğitim tarihleri ve saatleri hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Bu içerik 11 Ekim 2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 152 kez okundu.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi, 2019-2020 akademik yılında Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme Töreni”nde mesleğin ilk adımı olan beyaz önlükleri giydirildi. Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Murat Yurtcan, Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. D..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE, 2019-2020 AKADEMİK YILI BAŞARI VE YÜKSELTME TÖRENİ COŞKUSU

Trakya Üniversitesi’nde 2019-2020 Akademik Yılı Başarı ve Yükseltme Töreni coşkusu yaşandı. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, 2019-2020 Akademik Yılı’nda yükseltme alan akademik çalışanlar için cübbe giyme töreni gerçekleştirildi. Bununla birlikte, bilim, kültür ve spor dünyasına katkı sağlayan öğretim elemanı ve öğrencilere teşekkür..