KEŞAN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ VE UĞUR OKULLARI’NDAN, YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU’NA ZİYARET

Keşan’da, 2017-2018 eğitim öğretim yılında, Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları iş birliğinde hizmete açılan Keşan Bahçeşehir Koleji ve Uğur Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Keşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Bölge Koordinatörü Sevtap Engin, Uğur Temel Lisesi Müdürü İbrahim Özkan, Uğur Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Öztekin ve Uğur Okulları öğretmenleri eşliğinde, 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen akademik gezi kapsamında, Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu akademisyenleriyle bir araya gelen öğrenciler, yükseköğrenim hakkında bilgilendirildi, akademisyenlerden, gelecekte uygun alanlara ve mesleklere yönelmeleri konusunda tavsiyeler aldı.

Trakya Üniversitesi ve Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu tanıma ve öğrencilerin gelecekteki kariyer planlamaları doğrultusunda meslekleri tanımasına yönelik ziyarette, yaklaşık 250 öğrenci, Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu idari ve akademik çalışanlarından birçok konuda bilgi aldı. Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen buluşmada, Öğretim Üyesi Dr. Özgür Özdemir ve Öğretim Görevlisi Sertaç Özkul, “Girişimcilik, “İnavasyon”, “Yabancı Dil Eğitimi” ve “Üniversiteli Olmak” gibi konularda sunumlar gerçekleştirerek öğrencilere bilgi verdi. Öğrencilerle sohbet eden ve gelecek planlarını dinleyen Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu çalışanları Trakya Üniversitesi’ni öğrencilere tanıttı.

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hulusi Ekber Kaya nezaretinde okuldaki birimleri ve bölümleri tanıma fırsatı da bulan öğrenciler, ziyaretten memnun ayrıldıklarını belirterek, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bu içerik 08 Kasım 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 299 kez okundu.