4. INTERNATIONAL CONGRESS OF ISTANBUL AUDIOLOGY

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU REKTÖRLÜK PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 31 Temmuz-3 Ağustos 2020 tarihleri arasında kutlanan Kurban Bayramı öncesi rektörlük birimlerini gezerek akademik ve idari personelin bayramını kutladı. Rektör Erhan Tabakoğlu’na rektör yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in yanı sıra Genel Sekreter Prof. Dr. Cevdet Kılıç ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin de eşlik etti. T..

MÜHENDİS DR. SELÇUK YAZAR’DAN “ENDÜSTRİ 4.0 PROGRAMLAMAYA GİRİŞ” KİTABI

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarından Bilgisayar Mühendisi Dr. Selçuk Yazar’ın, nesnelerin interneti ve bluetooth cihazların çalışma prensipleri ile bunlara yönelik bazı uygulama geliştirme yöntemlerinin anlatıldığı “Endüstri 4.0 Programlamaya Giriş” kitabı Paradigma Yayınları’ndan çıktı. Kitabın, yaklaşık 50 milyar cihazın internet üzerinden bi..

DOÇ. DR. NURTEN ÇETİN, REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA KİTAP TAKDİM ETTİ

Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı ve Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurten Çetin, editörlüğünü emekli Prof. Dr. İlker Alp ile üstlendiği “Milli Mücadele’nin 100. Yılına Armağan” adlı kitabı, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na takdim etti. Trakya Üniversitesi Yayınları’ndan çıkan eser, Tü..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE SOYYİĞİT GRUP ARASINDA ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ KURULUYOR

Trakya Üniversitesi ve Soyyiğit Grup arasında iş birliği toplantısı düzenlendi. Bilimsel ve akademik çalışmalarının yanı sıra ekonomi, ticaret, turizm gibi sektörler için projeler üreten, Edirne'nin ve bölgenin en büyük istihdam kaynağı konumundaki Trakya Üniversitesi son olarak, Edirne’de ilk üretim tesisini beş yıl önce açan ve yüzden fazla ülkeye ihracat yapan Soyyiğit Grup’un temsilc..