TUNCA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Tunca Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 21 Mayıs 2016 tarihinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Üniversitemizin ve Tunca Meslek Yüksekokulu’nun tanıtım sunumları izlendi.

Öğrenciler adına mezuniyet konuşması Tunca Meslek Yüksekokulu birincisi Tuncay Çöklü tarafından gerçekleştirildi.

Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın, okul hakkında bilgi vererek akademisyenlerin yapmış olduğu bilimsel çalışmalara ve hocalarımız tarafından elde edilen başarılara değindi. Öğrencilerimizin diplomanın yanı sıra iş hayatlarında öz geçmişlerine ekleyebilecekleri sertifikalarla Yüksekokulumuzdan mezun olacağını ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu öğrencilerin yetişmesinde emeklerinden ötürü hocalara teşekkür etti. Ayrıca velilerin yaşadıkları duyguların yaşanmadan anlaşılamayacağını vurgulayan Rektör Yardımcımız öğrencilere hayat boyu başarılar dileyerek “Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Aydoğdu, okul birincisi Tuncay Çöklü’ye mezuniyet belgesi ve plaket verdi. Ardından Tunca Meslek Yüksekokul Öğretim Üyeleri ve akademisyenler tüm öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi. Tören öğrenciler tarafından meslek yemininin edilmesi ve keplerin atılmasıyla son buldu.
 
Bu içerik 21.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2895 kez okundu.