TÜGVA’DAN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Marmara Bölgesi Teşkilat Koordinatörü Murat Güler ve Vakfın Edirne İl Temsilcisi Recep Peçe, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TÜGVA Marmara Bölgesi Teşkilat Koordinatörü Murat Güler ve beraberindeki İl Temsilcisi Recep Peçe, yürüttükleri çalışma ve faaliyetler hakkında Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da sivil toplum kuruluşları ve üniversite iş birliğinin önemine vurgu yaparak, gençlerin gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerine Vakıf temsilcileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Üniversite olarak gençlerin bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler yapmaya büyük önem verdiklerinin altını çizen Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, TÜGVA Marmara Bölgesi Teşkilat Koordinatörü Murat Güler ve Edirne İl Temsilcisi Recep Peçe’ye teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de iş birliklerinin devam edeceğini belirtti.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.


Bu içerik 26.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 405 kez okundu.