TÜB “DERGİ EDİTORYAL SÜREÇLERİ, ULUSAL VE ULUSLARARASI DİZİN BAŞVURU SÜREÇLERİ” KONULU ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİ

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde “Dergi Editoryal Süreçleri, Ulusal ve Uluslararası Dizin Başvuru Süreçleri: Disiplin Alanları Bazında Dizin Eğitimleri” konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Çevrim içi olarak düzenlenen etkinliğe, TÜB Dönem Başkanı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı ve TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras ile TÜB üyesi üniversitelerden çok sayıda akademisyen katıldı.

Moderatörlüğünü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraeğrelisi MYO Medya ve İletişim programından Öğr. Gör. Yarkın Çelik’in yaptığı konferansa konuşmacı olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Atina Kültür ve Tanıtma Müşaviri Prof. Dr. Hacı Veli Aydın katıldı. Prof. Dr. Hacı Veli Aydın programda akademik dergilerin editoryal süreçleri, ulusal ve uluslararası dizinlere başvuru süreçleri, makale değerlendirme, revizyon ve yayın süreçleri ile atıf ve kaynakça gösterme programlarının kullanımı gibi konularda detaylı bilgiler verdi.


Bu içerik 02.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 188 kez okundu.