TRAKYA ÜNİVERSİTESİNİN MADALYALI JUDOCULARI REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesinin şampiyon judocuları, madalyaları ile Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.

Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonası ile uluslararası judo müsabakalarında başarılı sonuçlara imza atarak madalya kazanan Trakya Üniversitesi öğrencileri Dilem Bağçuvan, Kadircan Çelik, Selin Çakıcı, Burcu Aksoy, Abdullah Kaymaz, İlhan Köksoy ve Eren İn, antrenörleri Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şengül Demiral eşliğinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile bir araya geldi.

Bireysel şampiyonlukların yanı sıra Üniversitelerarası Türkiye Judo Şampiyonası Mix Takım kategorisinde de Türkiye üçüncüsü olan Trakya Üniversitesi öğrencileri, kendilerine verdikleri destekten ötürü Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na ve Trakya Üniversitesi ailesine teşekkür etti.

Öğrencilerin, Dünya Üniversitelerarası Combat Dünya Şampiyonası ve Dünya Göçebe Oyunları’nda da madalyalar kazandığını ifade eden Doç. Dr. Şengül Demiral, sporculara gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesinin şampiyon sporcu yetiştirme geleneğini devam ettirdiğini belirterek, öğrenciler ile antrenörleri Doç. Dr. Şengül Demiral’ı elde ettikleri başarılardan ötürü tebrik etti.

Ziyarette, Uluslararası Voleybol Federasyonunun (FIVB) kokartlı hakemlerinden, Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurper Özbar da yer aldı.


Bu içerik 03.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 169 kez okundu.