TRAKYA ÜNİVERSİTESİNİN 40. YILI ANISINA ULUSAL JÜRİLİ ONLİNE SERAMİK SERGİSİ

Üniversitemizin kuruluşunun 40. yılı etkinlikleri kapsamında Ulusal Jürili Online Seramik Sergisi düzenlenecektir. İlgili serginin jüri kurulunda her biri ülkemizin farklı bir üniversitesinin “Seramik/Seramik ve Cam/Cam Bölümü Başkanı” olan birbirinden değerli ilgili alan akademisyenleri yer almaktadır.

Alanında uzman çok kıymetli jüri kurulu üyelerinin değerlendirmesi sonucu oy çokluğu alan eserler 22 Ekim 2022 – 22 Kasım 2022 tarihleri arasında Üniversitemiz web sitesinde sergilenecektir.

İlgili Jürili Online Seramik Sergisi’nin son başvuru tarihi 22 Eylül 2022 olarak belirlenmiştir.

Sergi Afişi, Sergi Kurulları ve Sergi Katılım Şartnamesi, Sergi Başvuru Formu ve Jüri Eser Değerlendirme Formu ekte sunulmuştur.

Bu içerik 04.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1354 kez okundu.