TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE TÜRK BAYRAĞI VE TİŞÖRTÜ DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Türk Bayrağı ve tişörtü dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Trakya Üniversitesi Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Nilgün Becenen, Dr. Öğretim Üyesi Didem Tuncay, Dr. Öğretim Üyesi Hayri Şen ve Dr. Öğretim Üyesi İsmail Yüce 100. Yıl etkinliği kapsamında bayrak ve tişört dikimi etkinliği düzenledi. Giyim Üretim Teknolojisi 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Yüce’nin vermiş olduğu Hazır Giyim Üretimi dersleri kapsamında Türk bayrağı ve 100. Yıl temalı tişört dikimi gerçekleştirdi.

Daha sonra dikilen bayrak ve tişörtler bir sergiye dönüştürülerek, sergi açılışı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Fuaye alanında öğretim elemanları, memurlar ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bu içerik 24.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 468 kez okundu.