TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesinde “Ramazan Bayramı” dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Ailesi, Ramazan Bayramı öncesi Trakya Üniversitesi Hastanesi Protokol Girişi önünde gerçekleştirilen törende bir araya geldi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Dekanlar, Müdürler, akademik ve idari personeller ile çalışanlar katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ramazan ayının manevi ikliminin yoğun bir şekilde yaşandığını ifade ederek “Trakya Üniversitesi Ailesi başta olmak üzere, aziz milletimiz ve bütün İslâm Âlemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bu mübarek bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.” dedi. Tabakoğlu ayrıca, törene katılan üniversite fertlerinin Kadir Gecesini tebrik ederek, hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından programa katılan Trakya Üniversitesi mensupları birbiriyle bayramlaşarak iyi dileklerde bulundu.

Bu içerik 05.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 856 kez okundu.