TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BALKAN ONKOLOJİ HASTANESİ EK BİNASI İNŞAATINA BAŞLANDI

Sağlık alanında Edirne’nin yanı sıra Trakya ve Balkanların merkezi durumunda olan Trakya Üniversitesi,  rektörlüğümüzün girişimleri ve Edirneli hayırsever iş insanı Soner Çeker’in bağışıyla Balkan Onkoloji Hastanesi ek binasına kavuşuyor.  

Vatandaşların iyi ve hızlı sağlık hizmeti alabilmesi için birçok uygulama ve hizmeti hayata geçiren Trakya Üniversitesi, daha iyi hizmet sunmak ve sıkışık durumdaki onkoloji hastanesini rahatlatılması amacıyla mevcut yapıya entegre olarak planladığı “Onkoloji Hastanesi Ek Binası Projesi”nin inşaatına başlandı.

Toplamda 1.125 m² kapalı alana sahip olacak binanın; zemin katında kan alma üniteleri ve klinikler, birinci katında poliklinikler, üst katta ise kemoterapi alanı ve destek birimlerinin bulunması planlanmaktadır.

Trakya Üniversitesi olarak şehrimize önemli bir sağlık tesisi kazandırılması konusunda göstermiş olduğu hassasiyet nedeniyle Edirneli hayırsever iş insanı Soner Çeker’e teşekkür ederiz.

Bu içerik 28.02.2025 tarihinde yayınlandı ve toplam 1431 kez okundu.