TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİMİNDEN DAİRE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Trakya Üniversitesi Yönetimi, üniversitenin gelişiminde gösterdikleri özveri ve kurum kültürüne katkıları nedeniyle daire başkanlarına teşekkür belgesi takdim etti. Trakya Üniversitesi’nde verimliliğin artırılması ve kurumsal aidiyetin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen törende, akademik ve idari çalışanlar arasındaki uyumunun başarıyı da beraberinde getirdiği vurgulandı.
Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi’nin, öğrencisi akademisyeni ve idari ekibiyle bir bütün olduğunu, kurumsal kimliğin ve aidiyetin gelişmesinde bu bütünlüğün rolünün çok büyük olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Bir kurumun başarısı, şüphesiz her alanda süreçleri yönetmedeki gayretine bağlıdır. İster akademik olsun ister idari olsun, yaptığımız her faaliyette farkındalık oluşturmalı, durmadan çalışmalı ve üretmeliyiz. Hepimiz asli görevlerimize odaklanırken, yaşanan gelişmeleri yakından takip etmeli, değişen koşullara ve şartlara uyum sağlayabilmeliyiz. Üniversitemiz eğitim-öğretim, araştırma ve teknolojide kaliteyi ve sürekli iyileştirmeyi hedefleyen, uluslararası ölçekte girişimci ve yenilikçi yönüyle dünya üniversiteleri ile yarışacak, marka bir üniversite olma vizyonuyla hareket ediyor. Eğitim ve yönetimde kalite ile akreditasyon süreçlerinde her geçen gün daha iyi bir noktaya ilerliyoruz. Bu anlayışı, üniversitenin tüm birimlerine yayarak standartlarımızı ve kalite çıtamızı yükseltebiliriz. Bu ancak tüm çalışanlarımızın katılımı ve desteği ile mümkün olabilir. Öğrencisinden çalışanına, mezunundan akademisyenine on binlerce üyeye sahip büyük bir aile olan üniversitemiz, her geçen gün daha da büyüyerek gelişmeye ve emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edecek.”

Törende; Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Bilgi İşlem Daire Başkanı Prof. Dr. Hilmi Kuşçu, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ayşe Gül Kuşlar, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Nurten Çetin, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç, Personel Daire Başkanı Yılmaz Çavaş, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Aydın Dönmez, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mehmet Edip Soyyanmaz ve Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Hastane Başmüdürü Ahmet Sezgin, teşekkür belgelerini Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun elinden aldı.
Bu içerik 08.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1232 kez okundu.