TRAKYA ÜNİVERSİTESİ VE KADEM EDİRNE TEMSİLCİLİĞİ İŞ BİRLİĞİ İLE “KADIN KOOPERATİFÇİLİĞİNDE YENİ DÖNEM VE FIRSATLAR” PANELİ DÜZENLENECEK

Trakya Üniversitesi ve KADEM Edirne Temsilciliği iş birliğiyle, 5 Aralık 2022’de, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde “Kadın Kooperatifçiliğinde Yeni Dönem ve Fırsatlar Paneli” gerçekleştirilecek.

Trakya Üniversitesi, kadın istihdamı ve kadınların iş gücüne katılımında önemli bir organizasyona imza atıyor. KADEM iş birliğiyle düzenlenecek panelde kadınların, kooperatifçilik alanındaki çalışmaları ile bu alandaki fırsatlar ve imkânlar üzerinde kooperatif temsilcileri ve alanın uzman akademisyenleri bir araya gelerek değerli bilgiler paylaşılacak.

Kadınların kendi imkân ve emekleriyle ortaya çıkardığı ürünlerin somut bir değere ulaşması adına

• Bir kooperatif nasıl kurulur ve yönetilir?

• Sürdürülebilirliği nasıl sağlanır?

• Kooperatifçilik kadın istihdamına ve üretimine nasıl katkılar sağlar?

• Başarılı bir kooperatifin püf noktaları nelerdir?

gibi sorulara yanıt verilecek panelde aynı zamanda “iyi uygulama örnekleri” çerçevesinde başarılı çalışmalara imza atan kadın kooperatiflerinin stantları da etkinlik alanında yer alacak.

Kadın Kooperatifçiliğinde Yeni Dönem ve Fırsatlar Paneli; 5 Aralık 2022’de, Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Saat 09.00 - 10.00 arası kayıtların yapılacağı panelin açılışı saat 10.00'da gerçekleştirilecek.


Bu içerik 01.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 513 kez okundu.