TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, “ÜNİVERSİTENİ KEŞFET YÖK SANAL FUARI 2022”DE ÖĞRENCİ ADAYLARIYLA BULUŞTU

Trakya Üniversitesi, YÖK tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”ye katılarak üniversite tercihi yapacak öğrenci adaylarıyla buluştu. 01-03 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen sanal fuarda, üniversite adaylarına Trakya Üniversitesi tanıtıldı.

Trakya Üniversitesi, YÖK tarafından organize edilen ve üniversiteler ile programlarının dijital ortamda tanıtılmasını hedefleyen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022” tercih fuarına katıldı. Trakya Üniversitesinin dijital olarak tanıtıldığı fuarda, öğrenci adaylarına Edirne ve Trakya Üniversitesi hakkında bilgiler verildi. Trakya Üniversitesi, Türkiye’nin farklı yerlerinden sanal fuara katılan çok sayıda öğrenci ile bir araya geldi.

Türkiye’den yaklaşık 200 yükseköğretim kurumuyla birlikte Trakya Üniversitesinin tanıtıldığı fuara öğrenci adaylarının ilgisi yoğun oldu. Trakya Üniversitesini tercih etmeyi düşünen öğrenciler, merak ettikleri hususlarda canlı sohbet yoluyla Trakya Üniversitesinin uzman personelleri tarafından bilgilendirildi.

Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan akademik ve idari personeller, bölüm ve programlar ile akademik yapı, sosyal ve kültürel olanaklar, yurt ve konaklama imkânları, burslar, destekler, öğrenci kulüpleri, etkinlikler ve kampüs yaşamı başta olmak üzere birçok konuda ayrıntılı bilgiler paylaştı.

Fuar süresince Trakya Üniversitesinin akademik birimleri tarafından gerçekleştirilen webinarlar ile tercih etmek istedikleri bölümler ve programlar hakkında detaylı bilgi sahibi olan öğrenci adayları, üniversite ile ilgili her türlü bilgi, tanıtım içeriği ile resim galerisi vb. materyallere de Trakya Üniversitesi standı üzerinden ulaşabildi.

Trakya Üniversitesinin öğrencilerine sağladığı akademik ve sosyal olanaklar hakkında Trakya Üniversitesi standını ziyaret eden ve üniversite temsilcileriyle çevrim içi olarak görüşme imkânı bulan aday öğrenciler, Trakya Üniversitesi standından olumlu izlenimlerle ayrıldı.


Bu içerik 05.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 397 kez okundu.