TRAKYA ÜNİVERSİTESİ, TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU İLE GERÇEKLEŞTİRİLEN TRAKYA BÖLGESİ KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) temsilcileri ve bölge üniversitelerinin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlarının katılımıyla “Trakya Bölgesi Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) yönetim ve yürütme kurulu üyeleri ile Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanları, Trakya Bölgesi Koordinasyon Toplantısında bir araya geldi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun, Trakya bölgesinde yer alan üniversiteler iş birliğinde düzenleyeceği faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıya, TÜSF Yönetim Kurulu Üyesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Doğru, TÜSF Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanları Yürütme Kurulu Üyesi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mete Burak Sönmez ile Trakya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Kırklareli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya Boyar ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan Aydın katıldı.

Toplantının ardından Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu temsilcileri ile daire başkanları, Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Şimşek’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ahmet Şimşek, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini dile getirerek, TÜSF temsilcilerine ve üniversitelerin daire başkanlarına teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.


Bu içerik 05.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 252 kez okundu.