TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖK 100/2000 DOKTORA BURSLU ÖĞRENCİLERİ REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora yapan ve YÖK 100/2000 Burs Programı kapsamında burs alan öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından belirlenen öncelikli alanlarda doktora programlarında öğrenim gören öğrencileri destekleyerek ülkemizin doktoralı insan kaynağı ihtiyacı süreçlerine katkı sağlamak için verilen 100\2000 Doktora Bursu Programı kapsamında burs alan Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette öğrencilere, Enstitü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan ve Enstitü Sekreteri Cihan Sayan eşlik etti.

Toplantıda doktora ve bilimsel çalışmaları hakkında bilgiler veren öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Rektör Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Devlet üniversitelerinde 100 tematik alanda verilen YÖK Doktora Bursu’nun doktoralı insan kaynağı oluşturmada önemli bir etken olduğunu belirten Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi olarak öğrencilerin bilimsel çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade etti.


Bu içerik 04.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 518 kez okundu.