TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, ÖĞRENCİLERİ İLK DERSLERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk gününde öğrencilerle bir araya gelerek onların heyecanını paylaştı.

Trakya Üniversitesinde yeni akademik yıl başladı. Yaklaşık 9 bin öğrenci, üniversite sıraları ile tanıştığı ilk günde büyük bir sürprizle karşılaştı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu karşılarında gören öğrenciler mutluluklarını ve heyecanlarını paylaştı.

Sağlık Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler ile Eczacılık fakültelerinde öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ilk derslerinde yalnız bırakmamak, heyecanlarını paylaşmak için öğrencilerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek “Trakya Üniversitesi büyük bir aile. Ailemize yeni katılan öğrencilerimiz ve eski öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların görüşlerini ve düşüncelerini almak bizim için çok kıymetli. Çünkü öğrencilerimiz bu ailenin en önemli parçaları. Onların bizlere sağlayacağı dinamizm ve heyecan daha ilk günden kendini hissettirdi. Şehrimiz ve yerleşkelerimize de ayrı bir canlılık gelmiş oldu. Bu heyecan ve birliktelik bizi hedeflerimize taşıyacak.” dedi.

Yeni eğitim-öğretim döneminin, öğrenciler ve akademisyenler başta olmak üzere tüm Trakya Üniversitesine hayırlı olmasını dileyen Rektör Tabakoğlu, başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.


Bu içerik 21.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 843 kez okundu.