TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN EDİRNE İL MÜFTÜSÜ ALETTİN BOZKURT’A ZİYARET

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Müftülüğü görevine atanan Alettin Bozkurt’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç da hazır bulundu.

Edirne’nin birçok vatan evladını bağrında sakladığını, onların bizlere emanet ettiği bu özel topraklara hizmet etmenin büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkanların merkezi olan Edirne’de, bu coğrafyaya yönelik geliştirilecek tüm projeleri üniversite olarak desteklemeye hazır olduklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Edirne Müftüsü Alettin Bozkurt, Trakya Üniversitesinin desteğiyle şehrin ve bölgenin manevi ve içtimai hayatına önemli katkılar sunacaklarını söyledi.
Bu içerik 14.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 502 kez okundu.