TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, AA’NIN DÜZENLEDİĞİ “YILIN FOTOĞRAFLARI” OYLAMASINA KATILDI

Anadolu Ajansı’nın (AA) 2019 “Yılın Fotoğrafları” oylaması sürüyor. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafların yer aldığı “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Anadolu Ajansı muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu haber, yaşam ve spor kategorilerinde beğendiği fotoğrafları oyladı. 
Haber Kategorisi’nde Cihan Demirci’nin “Edirne’nin İbrice Limanı’nda, dalış turizmine katkı sunmak amacıyla batırılan yolcu uçağı” fotoğrafına oy veren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, tercihini Yaşam Kategorisi’nde Cem Genco’nun “Kendi engelini unuttu, evladına şifa arıyor”, Spor Kategorisi’nde de Mustafa Yalçın'ın "Millilerden asker selamı" başlıklı fotoğrafları için kullandı. 
Anadolu Ajansı’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasının, bir yıl içerisinde objektiflere yansıyan en seçkin fotoğrafları gözler önüne serdiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, kendisinde en çok iz bırakan fotoğrafları seçmeye gayret ettiğini ifade etti. Türkiye'nin köklü haber ajansı Anadolu Ajansı tarafından her yıl düzenlenen Yılın Fotoğrafı yarışmasına birbirinden çarpıcı karelerin girdiğini sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Anadolu Ajansı çalışanlarına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
Haber: Ali KÜÇÜKOĞLU
Editör: Sertan ATASOY
Fotoğraf: Umut KOZAKOĞLU
Bu içerik 09.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 336 kez okundu.