TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. MURAT TÜRKYILMAZ TRT TÜRK’E KONUK OLDU

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, TRT Türk ekranlarında yayınlanan Hoş Geldin Kahvesi programına konuk oldu.

Hafta içi her gün TRT Türk ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkan ve Kapıkule Sınır Kapısı’ndan anavatana giriş yapan gurbetçilerle hoş sohbetlerin gerçekleştirildiği ve onlara tatlı bir “hoş geldin” kahvesi sunan, Aslı Cankat’ın sunuculuğunu üstlendiği programın konuğu Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz oldu.

Trakya Üniversitesinin özellikle uluslararası öğrencilere yönelik çalışma ve faaliyetlerinden bahseden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz “Edirne, üç sınır kapısı ile Türkiye’nin Balkanlara ve Avrupa’ya açılan noktası. Coğrafi ve kültürel yapımız ile Balkanlar başta olmak üzere dünyanın 79 ülkesinden 5200 uluslararası öğrenciye eğitim-öğretim imkânı sağlıyoruz. Yine bölgenin en büyük sağlık kuruluşu Hastanemizle bu bölgeye bir şifa kapısı oluyoruz.” dedi.

Bu içerik 17.08.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 956 kez okundu.